Yer: Bursa! Babasını Öldüren Genç Kız İtiraflarıyla Dehşete Düşürdü: Taciz Ediyordu

TAKİP ET

Bursa'da annesine şiddet uyguladığını iddia ettiği babasını öldüren 21 yaşındaki genç kızın babasını öldürdükten sonra yaptığı itiraflar dehşete düşürdü. Babasının kendisini taciz ettiğini söyleyen genç kız kendisini en son ölümle tehdit ettiğini ve onu korkutmak için ateş ettiğini söyleyerek kendisini savunduğu öğrenildi.

Bursa’da annesine şiddet uyguladığını iddia ettiği babasını öldüren 21 yaşındaki genç kızın babasını öldürdükten sonra yaptığı itiraflar dehşete düşürdü. Babasının kendisini taciz ettiğini söyleyen genç kız kendisini en son ölümle tehdit ettiğini ve onu korkutmak için ateş ettiğini söyleyerek kendisini savunduğu öğrenildi.

Olay, Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi Atariye Mahallesinde yer alan Karacabey Caddesinde meydana geldi. Henüz 21 yaşında olan Dilara K., babası Kemal K.’yı annesine şiddet uyguladığı ve kendisine taciz ettiği iddiasıyla tabancayla korkutmak isterken öldürdüğü öğrenildi. 42 yaşındaki babasını öldüren genç kızın polise giderek her şeyi anlattığı ve teslim olduğu öğrenildi.

KARISINI SAÇLARINDAN TUTUP SÜRÜKLEDİ

Olayın yaşandığı gece Kemal K.nın karısı G.K’yı saçlarından tutarak sürüklediği ve kafasını soba ile koltuğa çarparak darp ettiği iddia edildi. Babasının annesine şiddet uyguladığını gören Dilara K. olaya engel olmak isterken gözü dönmüş adamın bu kez de karısının üzerine bıçakla yürümeye başladığı belirtildi.

POLİSE GİDEREK TESLİM OLDU

Babasının annesinin üzerine bıçakla yürümeye başladığını gören genç kızın çekyatın hemen üzerinde yer alan yastığın altındaki tabancayı eline alarak etrafa rastgele ateş açmaya başladığı öğrenildi. Genç kızın açtığı ateş sonucunda 42 yaşındaki Kemal K.’nın kafası ve göğsüne isabet eden iki mermi sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay ardından büyük bir şok yaşayan Dilara K.’nın babasını vurduğu tabancayla polise giderek teslim olduğu öğrenildi. Poliste verdiği ifadeyle kan donduran Dilara K., babasının uyuşturucu kullanıcısı olduğunu ve artık bağımlı hale geldiğini söyledi kendisine de zaman zaman tacizde bulunduğunu söyleyen genç kız olayın yaşandığı gece annesine şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini bunlar karşısında kendisinin de korkutmak amaçlı silahı alarak ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

 

Bursa Mustafakemalpaşa Baba Kız Cinayet Taciz İtiraf