Uşak'ta Pompalı Dehşeti! Geneleve Alınmadı, Ortalığı Birbirine Kattı: 1 Ölü 1 Yaralı

TAKİP ET

Uşak'ta yanındaki 2 arkadaşı ile beraber gittiği bir genelevde içeri alınmayan bir şahıs pompalı tüfekle dehşet saçtı. Olay sonucunda 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Uşak’ta yanındaki 2 arkadaşı ile beraber gittiği bir genelevde içeri alınmayan bir şahıs pompalı tüfekle dehşet saçtı. Olay sonucunda 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Olay, 9 Şubat 2018 gecesinde Uşak’ta bir genelevde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yanındaki 2 arkadaşıyla beraber geneleve gelen ve alkollü olduğu iddia edilen bir şahsın içeri alınmamasının sonu kanlı bitti. İçeri alınmamasına kızan şahsın aracında bulunan pompalı tüfeği alarak kapıda rastgele ateş açmaya başladığı öğrenildi. 

1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI

Elindeki pompalı tüfekle genelevin kapısına gelen ve kapıda rastgele etrafa ateş açan şahsın kapıdaki görevliyi bacağından yaraladığı öğrenildi. Dehşet sonrasında aracına binip olay yerinden uzaklaşan şahsın izini kaybettirdiği öğrenildi. Olayı ihbar alarak yaşandığı yere gelen polis ekipleri incelemelerinin ardından olay yerinden ayrılırken ertesi gün yine aynı geneleve gelen polis ekipleri 36 yaşında olduğu belirlenen Yaşar Kaplan’ın cansız bedenini buldular. Genelevin arka kapısında bulunduğu öğrenilen adamın av tüfeği ile sırtından vurulduğu ve kaçmak istediği sıralarda yere düşerek hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Yaşar Kaplan’ın cenazesi otopsi için Adli tıp kurumuna kaldırılırken Polis ekiplerinin olaya karışan 21 yaşındaki Ö.Y, F.Y ve 17 yaşındaki M.Y’yi saklandıkları evde yakalayarak gözaltına aldıkları ve olayla ilgili inxelemenin sürdüğü öğrenildi.

 

Uşak Genelev Pompalı tüfek Saldırı