Son Dakika! Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı İstifasını Açıkladı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını istediği isimler arasında olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile istifasını açıkladı. İstifası istenen üçüncü Belediye Başkanı olan Ahmet Edip Uğur, açıklama yaparak görevinden istifa etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istifasını istediği isimler arasında olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile istifasını açıkladı. İstifası istenen üçüncü Belediye Başkanı olan Ahmet Edip Uğur, açıklama yaparak görevinden istifa etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bursa büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un istifasını istemişti. Diğer tüm Belediye Başkanları geçtiğimiz günlerde istifasını açıklarken Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, en son istifa eden Belediye Başkanı oldu ve saat 17.00’da istifasını açıkladı.

‘SİYASET YAPMA İMKANIMIZ ORTADAN KALDIRILMIŞTIR’

İstifasını açıkladığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, demokrasinin arızalı olduğu ortamda siyasetin nefes almaş mümkün değil şeklinde yaptığı konuşmasında, AK Parti’de siyaset yapma imkanlarının kalmadığını üzülerek açıkladı. Uğur, konuşmasının sonunda partisinden ve Belediye Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. 

 

Son dakika Ahmet Edip Uğur Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İstifa Basın açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti