Sokak Hayvanlarını Besleyen Kadın, Başka Kadınların Saldırısına Uğrayarak Bu Hale Geldi

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta bir kadın sokak hayvanlarını besledi sırada bir kadın tarafından darp edildi ve parmağı ısırıldı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan kadına darp edenler Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

İstanbul Esenyurt'ta önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre 59 yaşındaki Meral Çelik isimli kadın sokak hayvanlarını gönüllü olarak besliyordu. Melahat Çelik Sokak üzerinde bir köşeye Yarın bıraktıktan sonra iki kadın yanına yaklaştı. Bu kadınlar iddiaya göre Melahat Çelik’e yemek bırakmaması konusunda uyarıda bulundu. Aralarında çıkan Tartışmanın ardından iki kadın Melahat Çelik’i darp ederek parmağını ısırdı ve yüzüne vurmaya başladı. Kadın ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılırken tedavi olduktan sonra darp raporu aldı. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden kadın burada şikayetçi olurken yaşadıklarından dolayı büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü yaşlı kadını darp ettiği iddia edilen kadınları yakalamak için çalışma başlattı.

KIZGIN BİR ŞEKİLDE ÜSTÜME YÜRÜDÜLER

Başından geçenleri anlatan Çelik, Yolda giderken sokak hayvanlarını gördüğünü ve arabada olan yiyecekleri hayvanlara vermek için Durduğunu belirterek, “O anda köşeden hiç tanımadığım bilmediğim iki bayan geldi. ‘Sen neden besleme yapıyorsun dediler’ kızgın bir şekilde üstüme yürüdüler. Ne var dedim bende onu da bizi de Allah yarattı dedim. Sonra telefonu birisi yüzüme vurdu. Diğeri de parmağımı ağzına aldı ama kırarcasına parmağımı bırakmadılar ısırdılar. Diğeri de saçlarımı yolup tekme attılar. Burada darp edildim. Bu köşeden çıkıp geldiler. Ben rica ediyorum bu konuya acil bir çözüm üretsinler. Ben insanı görevimi yapıyorum. Tabii ki onları doyurup besleyeceğiz bu bizim insani görevimiz”  ifadelerini kullandı.

 

istanbul esenyurt sokak hayvanları besleme darp