14 Yaşındaki Çocuklarını Katil Olmaya Zorladılar

TAKİP ET

Adana'da bir anne ve babanın 14 yaşındaki öz çocuklarını zorla katil olmaya azmettirdikleri tespit edildi.

Adana'da bir anne ve babanın 14 yaşındaki öz çocuklarını zorla katil olmaya azmettirdikleri tespit edildi. 

 Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir anne ve babanın 14 yaşındaki oğullarını cinayet işlemesi için zorladıkları öğrenildi. 21 Eylül tarihinde 41 yaşındaki Ali Genç isimli adam pompalı tüfekle vurularak öldürülmüştü. Bunun ardından polis tarafından konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Cinayeti işleyen kişinin yakalanması için polis tarafından çalışmaların gerçekleştirildiği öğrenildi. 

Yapılan çalışmalar sonrasında cinayet 14 yaşındaki bir erkek çocuğunun işlediği öğrenildi. Yapılan araştırmaların derinleştirilmesinin ardından 36 yaşındaki anne ile 40 yaşındaki baba gözaltına alındı. Anne ve babanın kendi öz çocuklarını cinayeti işlemesi konusunda son derece ısrarcı davrandıkları ve çocuklarını azmettirdikleri belirlendi. 

14 YAŞINDA KATİL OLDU

14 yaşındaki çocuğun sorgusunda verdiği ifade sonrasında 'Ali annemin okuldan arkadaşıydı. Annemi rahatsız ettiğini gördüm. Bir gün evdeyken annemin telefonundan mesaj atıp görüşmek istedim. Erken saatlerde evden çıktım. Babama ait olan pompalı tüfeği aldım. Annem ve babam peşimden koşup engel olmak istediler. Ancak sokağın başında görünce ateş ettim' ifadelerini kullandı. Ancak açılan soruşturma ve hazırlanan iddianame çerçevesinde anne ve babanın bir süredir 14 yaşındaki çocukları üzerinde baskı kurdukları ve yaşının küçük olmasından dolayı az ceza alacağı düşünülerek cinayet işlemeye teşvik edildiği belirtildi.

adana 14 yaşında katil cinayet