Yer: Afyonkarahisar! Kılık Değiştiren Hırsızlar Yeni Doğan Bebeği Çalıp Kaçtı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da hastanenin yeni doğan ünitesine personel kılığında giren ve Suriyeli bir annenin yeni doğan bebeğini çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

Afyonkarahisar’da hastanenin yeni doğan ünitesine personel kılığında giren ve Suriyeli bir annenin yeni doğan bebeğini çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

Olay, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Devlet Hastanesi’nin yeni doğan ünitesine personel kılığında giren kişilerin Suriyeli bir annenin bebeğini kaçırarak kayıplara karıştıkları öğrenildi. 

KILIK DEĞİŞTİREREK SURİYELİ BEBEĞİ KAÇIRDILAR

Yeni doğan ünitesinde tutulan ve Suriyeli bir ailenin bebeği olduğu öğrenilen minik bebeğin kılık değiştirerek personel gibi yeni doğan bölümüne girerek kaçırıldığı ortaya çıktı. Suriye uyruklu bir ailenin bebeği olduğu iddia edilen bebek polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

BEBEĞİ KAÇIRANLAR SURİYELİ UYRUKLU iddiası

Öte yandan durumun ihbar edilmesi üzerine çalışma başlatan polis ekipleri hastaneye personel kılığında giren hırsızların kimliğini tespit etmek için harekete geçti. Bebeği kaçıranlarında Suriye uyruklu olduğu iddia edilirken polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

 

Afyonkarahisar Suriyeli bebek Hastane Yeni doğan bebek Kaçırılan bebek