Yatak Odasında Korkunç Cinayet

TAKİP ET

Afganistan uyruklu bir adam Isparta'da kıskandığı karısını yatak odasında bıçaklayarak öldürdü. Ardından polise giderek teslim oldu.

Afganistan uyruklu bir adam Isparta'da kıskandığı karısını yatak odasında bıçaklayarak öldürdü. Ardından polise giderek teslim oldu. 

Sabah saatlerinde meydana gelen olay sonrasında bir kocanın karısını yatak odasında yattığı sırada kıskançlık sebebiyle bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi. Bunun üzerine koca zaman kaybetmeden polis merkezine giderek karısını öldürdüğünü itiraf etti. Olay yerine gelen polis ekipleri büyük şok yaşadılar. 

38 yaşındaki Afganistan uyruklu koca kendisinden 10 yaş küçük 28 yaşındaki eşi ile bir süredir kıskançlık sebebiyle kavga ettikleri öğrenildi. Karısını sürekli olarak kıskanan adamın sonunda yine kıskançlık sebebi ile çıkan bir kavga sonrasında karısını bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi.

KARISINI KISKANDIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Polisler cinayetin işlenmiş olduğu yere gittiler. Cinayet yerinde incelemelerde bulundular. Bunun ardından bıçaklanarak hayatını kaybetmiş talihsiz kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Aileden geriye 2 yaşındaki küçük kızlarının kaldığı öğrenildi. 2 yaşındaki küçük çocuk Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alındı. Olay hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Kocanın gözaltına bulunduğu ve sonrasında adli kontrol için işlemlerinin tamamlanacağı ifade edildi. Karısını başka kişilerden kıskandığı için uyurken bıçaklayan adamın sorgulamasının hala devam ettiği öğrenildi. suçunu itiraf ederek teslim olan kocanın ise mahkemeye sevk edileceği öğrenildi. 

karısını öldürdü koca dehşeti afgan uyruklu koca