Ünlü Şarkıcının Eşi Anlattı: 'Yüzük Gözüme Oturunca Göz Kemiklerim...

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu eşi ile katıldığı bir magazin tartışma programında birlikte yaşadıkları şiddet olayını ve evliliği hakkında bilinmeyenleri bir kez daha anlatırken ilişkileri hakkındaki bilinmeyenleri ile dikkat çekti.

Marjinal şarkıcı Mustafa Topaloğlu son evliliği ile son zamanlarda sık sık gündeme gelmişti. Bu süreç içerisinde eşi Derya Topaloğlu magazin basınının karşına geçerek açıklama yapmış ve eşi tarafından saldırıya uğradığını dile getirmişti. Kocasından şikayetçi olacağını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu ise çelişkili açıklamalar yapmış ve ardından 'Belki elim çarpmış olabilir ama dövmedim' diyerek kendisini savunmuştu. 

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programına konuk olan Mustafa Topaloğlu ile eşi Derya Topaloplu evliliklerine bir şans daha verdiklerini ve son derece mutlu olduklarını anlattılar. İlişkileri hakkında merak edilenleri anlatılırken kavga anını da anlatmaları son derece dikkat çekti. 

'YÜZÜĞÜ GÖZÜME OTURUNCA KEMİKLERİM KIRILDI'

Ünlü şarkıcının karısı Derya Topaloğlu yaşadığı kavga sonrasında bilinmeyenleri ilk kez anlattı. Bu süreç içerisinde sıkıntılı günler yaşadıklarını anlatan ünlü şarkıcı ve eşi şiddet gördüğünü ancak böyle sorunların her evlilikte meydana gelebileceğini belirtti. 

Ünlü şarkıcının kalp krizi geçirmeden önce büyük bir stres yaşadığını ve bu stresi eşi ile yaşadığı sorunlara yansıttığını dile getirdi. Şiddet durumu sorulduğu zaman elinde bulunan özel yapım yüzüğün tam göz çukuruna denk geldiğini ve bu sebeple göz kemiğinin beynine kadar sarsılarak kırıldığını anlattı. Zor günler geçiren Derya Topaloğlu evliliklerine bir şans daha verdikleri için pişman olmadığını dile getirdi. 

mustafa topaloğlu kavga açıklama