Ünlü Manken Korku İçinde Şikayetçi Oldu! 'Hazır Ol Sonun Geldi..'

TAKİP ET

Bir dönemin ünlü mankenlerinden Şebnem Schaefer dolu dizgin bir aşk yaşayıp nişanlandığı Murat Kadıoğlu'ndan ölüm mesajları aldığı gerekçesi ile şikayetçi olurken konu hakkında savcılık tarafından inceleme başlatıldı.

Ünlü manken Şebnem Schaefer eski sevgilisi Murat Kadıoğlu'nun bir süredir kendisini ölümle tehdit ettiğini söyleyerek savcılığa şikayette bulunduğunu açıkladı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çağlayan adliyesine giden ünlü mankenin eski nişanlısından şikayetçi olduğu öğrenildi. Bit süredir gözlerden uzak bir şekilde hayatını sürdüren ancak bir dönem podyumlara ve ekranlara damgasını vuran ünlü manken Şebnem Schaefer son yıllarda yaşadıklarını anlattı. 

Bir dönem aşk yaşadığı ve sonrasında nişanlandığı Murat Kadıoğlu'nun ayrıldıktan sonra peşini bırakmadığını ve son zamanlarda da kendisini ölümle tehdit ettiğini savcılıkta vermiş olduğu ifade içerisinde anlattı. Daha önce ayrılmak istediğini ancak sürekli rahatsız edildiği için ayrılığa bir türlü cesaret edemediğini belirtti. 

'ARTIK SONUN GELDİ'

Savcılık çıkışında bazı açıklamalarda bulunan eski manken 'Bir süre önce ayrılmaya karar vermiştim ancak rahatsız ettiği için buna bir türlü cesaret edemedim. Benden soğuması için uzun süre bekledim ama olmadı ve peşimi bırakmadı. Bende Almanya'ya gittim ve telefonlarını açmamaya başladım. Başka numaralardan arayıp tehdit etmeye başladı. Tüm telefonlarımı kapatıp başka bir hayat yaşamaya başladım' ifadelerini kullandı. 
Tam her şeyin bittiğini düşündüğü anda eski nişanlısının kendisi ile yeniden iletişime geçtiğini ve bu sefer sürekli olarak 'Almanya'ya geliyorum. Hazırlıklı ol. Sonun geldi' şeklinde ölüm ve tehdit mesajları atmaya başladığını anlattı. Bunun üzerine savcılıkta verdiği ifade ile birlikte tartışmaların fitilini ateşleyecek yeni bir soruşturma başlatıldı. 

şebnem schaefer murat kadıoğlu tehdit savcılık