Üniversite Öğrencisi Kız, Hastane Tuvaletinde Doğurduğu Bebeği Ağzına Şişe Sokup...

TAKİP ET

Üniversite öğrencisi Genç kız Karın ağrısı şikayetiyle gittiği bir hastanenin tuvaletinde doğurduğu bebeğini öldürmeye çalıştığı iddiasıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında tahliye edildi.

Üniversite öğrencisi Genç kız Karın ağrısı şikayetiyle gittiği bir hastanenin tuvaletinde doğurduğu bebeğini öldürmeye çalıştığı iddiasıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında tahliye edildi. 

Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tuvaletinde geçtiğimiz yıl nisan ayında doğum yapan ve çocuğunu öldürmeye çalıştığı iddia eden üniversite öğrencisi Genç kız hakkında Savcılık tarafından 20 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.  Savcılık iddianamesinde genç kızın Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gittiği ancak aniden doğum yaparak çocuğun ağzına şişe kapağı sokup görünmemesi için de üzerine makyaj malzemeleri kapatarak bebeği öldürmeye çalıştığı belirtildi.  İddianamede aynı zamanda genç kızın hamile olduğunu sonuna kadar farkında olmadığı belirtilerek 20 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamenin mahkeme tarafından kabul edilmesi ile açılan davanın ilk duruşması Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.  Tutuklu Sanık duruşmaya cezaevinden getirilirken çocuk ve babası da duruşma salonunda hazır bulundu. 

HAMİLE OLDUĞUMU SON ANA KADAR BİLMİYORDUM
20 yaşındaki tutuklu sanık B.H. mahkemede yaptığı savunmada, “20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Son ana kadar hamile olduğumu bilmiyordum. Adetim hiç kesilmedi. Hamilelikte sadece 4 kilo aldım. Lavaboda bebeği görünce şok oldum. Çok fazla kan kaybettiğimi anladım. Yanımdaki sırt çantama bebeği koydum. Başka türlü bebeği düşüreceğimi düşündüm. Bebeğimden 10 aydır ayrıyım. Eşim bebeği kabullendi. Doğum sırasından itibaren hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Bayılmışım. Bebeğin babasıyla cezaevinde bulunduğum sırada evlendik”  dedi. 

"POLİSLER BENİ ARAYARAK BABA OLDUN DEDİLER"
Bebeğin babası Burak H. ise mahkemede, "Üniversite öğrencisiyim. Polisler beni arayarak baba oldun dediler. B.H. hamile olduğunu bilseydi bana söylerdi. Biz de bu durumu aramızda çözerdik. Ailelerimiz arasında herhangi bir problem yok” dedi. Mahkeme heyeti ara kararını açıklayarak, tutuklu sanık B.H’nin tahliyesine karar verdi.

 

hastane tuvaleti bebek doğum üniversite öğrencisi son dakika son dakika haberi tahliye