Şule Çet'in Ölümünde Yeni Gelişme: 2 Kişi Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara'da bir Plazanın 20. katından düşerek hayatını kaybeden Şule Çet'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında iki kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara'da bir Plazanın 20. katından düşerek hayatını kaybeden Şule Çet’in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında iki kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı hiç son dakika açıklaması yaparak üniversite öğrencisi Şule Çetin Ankara'da bir plakanın 20 katından düşerek ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında şüpheliler Çağatay A. ve Berk A.’nın gözaltına alındığını açıkladı.

20 KATTAN DÜŞEREK ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ
Ankara'nın Çankaya ilçesinde doğum günü olan 29 Mayıs gecesi 20 kattan düşerek hayatını kaybeden Şule Çetin ölümünün sır perdesi aralanıyor başlandı. Olayın ardından başlatılan soruşturmada Şule Çet’in iş yerinden çıktıktan sonra Çağatay A. ile buluştuğu ve Plaza ya gittiği belirlenmişti. Gazi Üniversitesi sanat tasarım Fakültesi Tekstil tasarımı 2. sınıf öğrencisi olan Şule Çet, gece saat 04.00 sularında,  Plazanın 20. katından düşerek hayatını kaybetmişti. 

TUTUKLAMA TALEBİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bu akşam saatlerinde bir açıklama yaparak Şule Çetin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Çağatay A. ve Berk A. isimli iki kişinin gözaltına alındığını belirtmişti. Gözaltına alınan şüphelilerin tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildikleri öğrenildi.

 

son dakika ankara ankara cumhuriyet savcılığı Şule çet açıklama şule çet ölümü