Sosyal Medyadaki Masaj Salonu Paylaşımı Ortalığı Karıştırdı

TAKİP ET

Denizli'den bir masaj salonunda mesaj olarak çalışan 30 yaşındaki Fas uyruklu S.N. Adana Sosyal medyada yayınlanan mesajlı kendisiyle ilişkiye giren erkeklerin Tedavi olması gerektiği yönünde Çağrı yapıldı. Paylaşım tedirginlik yaratırken Erkek arkadaşının kadın adına sahte hesap açtığı belirlendi. Şüpheli İstanbul'da gözaltına alındı.

Denizli'de masaj salonunda çalışan masaj adına sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta açılan hesaptan kendisiyle ilişkiye giren erkeklerin Tedavi olması gerektiği yönünde bir mesaj yayınlandı. Birçok kişi geçtiğimiz cumartesi günü yayınlanan mesajı görerek sayfaya yorum yaptı. Hatta Buradan da hastaneye gitmeye çağırdı yapanlar oldu.
Paylaşım kısa sürede yayılarak tedirginliğe neden olan yani İl Emniyet Müdürlüğü siber suçlarla mücadele şubesi ve ahlak bürosu ekipleri harekete geçti. Araştırma yapan ekipler paylaşımın kadının haberi olmadan adına açılan yeni hesaptan yapıldığını tespit etti. Hesabı açan kişinin ise kadının terk ettiği erkek arkadaşı Murat O. olduğu belirlendi. Kadının her hangi bir hastalığı olmadığı en eski erkek arkadaşının terk edilmesi üzerine intikam almak için böyle bir yol seçtiği ortaya çıktı. Murat O. Polis tarafından İstanbul'da gözaltına alınırken ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

son dakika masaj salonu sosyal paylaşım sitesi