Son Dakika! Tokat'ta Piyade Alayına Yıldırım Düştü Askerler ve Siviller Yaralandı

TAKİP ET

Tokat'tan gelen haber herkesi üzdü. Tokat 48. Er Eğitim Alayı'nın bulunduğu bölgeye yıldırım düştü. Gelen bilgilere göre yıldırım düşmesi sonucu 5 asker yaralı şekilde Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İşte detaylar.

Tokat’tan gelen haber herkesi üzdü. Tokat 48. Er Eğitim Alayı’nın bulunduğu bölgeye yıldırım düştü. Gelen bilgilere göre yıldırım düşmesi sonucu 5 asker yaralı şekilde Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İşte detaylar.

Yaralanan askerlerin durumlarının iyi olduğu bilgisi alındı. Piyadeye yıldırım düşmesinden çok kısa bir süre önce Tokat Merkez Madas Köyüne yakın olan bir köye de yıldırım düştüğü ve yıldırım düşmesi sonucunda tarlada çalışmakta olan 50 yaşındaki Kadiriye Çetin yaşamını yitirdi.

YILDIRIM DÜŞTÜ BİR KİŞİ ÖLDÜ BİR KİŞİ YARALANDI

Gelen son dakika bilgisine göre Tokat Merkez’de bulunan Madas Köyüne yakın bir köyde tarlada çalışmakta olan işçilerin üzerine yıldırım düştüğü haberi alındı. Yıldırım düşmesi sonucunda işçilerden 50 yaşındaki Kadiriye Çetin’in yaşamını yitirdiği öğrenildi. Yıldırım düşmesi sonucunda 20 yaşında olduğu öğrenilen Zeynep Çetin’in yaralı şekilde hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

ASKERİ KIŞLAYA YILDIRIM DÜŞTÜ 5 ASKER YARALANDI

Tarlaya yıldırım düşmesi olayının hemen ardından Tokat 48. Piyade Er Eğitim Alayına da yıldırım düştüğü haberi alındı. Düşen yıldırım sonucunda ise 5 askerin yaralandığı öğrenildi. Yaralı askerler olay yerine gelen ambulanslarla Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Askerlerin tedavi altına alındığı hastanenin doktorundan askerlerin durumunun iyi olduğu açıklaması geldi. Askerlerden 4’ünün müşahede altında olduğu 1 askerinde tedavi altında tutulduğu öğrenildi.

 

tokat yıldırım düşmesi askerler yaralandı siviller yaralandı 1 ölü 5 asker yaralı yıldırım tokat piyade alayı