Son Dakika! Muharrem İnce'nin "Gülen" Çıkışına Hükümetten Yalanlama

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yaptığı, 'Hükümet Gülen'i usule uygun istemedi' çıkışına Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Adalet Bakanlığı'ndan açıklama geldi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin yaptığı, ‘Hükümet Gülen’i usule uygun istemedi’ çıkışına Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Adalet Bakanlığı’ndan açıklama geldi. İşte detaylar…

CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin dün yaptığı Gülen çıkışına hükümetten yanıt geldi. ‘Hükümet Gülen’i usule uygun istememiş’ diyen İnce’ye, hem Adalet Bakanlığı hem de Başbakan Yardımcısı Bozdağ’dan yanıt geldi.

‘TÜRK HALKI KUKLALARI CUMHURBAŞKANI SEÇMEZ’

İnce’nin bu çıkışına ilk yanıt Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’dan geldi. Bozdağ, ‘Sayın İnce, unutma ki Türk halkı başka ülkelerden telefonla arayanların kullandığını kukla olarak görüyor. Kuklaları da Cumhurbaşkanı seçmez. Seni kim aradıysa yalan söylüyor.’ dedi.

‘KAÇIŞ YOK’

Açıklamalarına devam eden Bozdağ, FETÖ’nün kurucusu ve yöneticisi olan Gülen’in başta 15 Temmuz darbe teşebbüsü olmak üzere birçok suçun birinci dereceden faili olduğunu ve he onun hem de bilimum teröristlerinin dünyanın neresinde olursa olsun, hangi deliğe girerlerse girsin bulacağız diyen Bozdağ, bu teröristlerin Türkiye’ye getirilerek yargıya teslim edileceğini söyledi.

ADALET BAKANLIĞI’NDAN İNCE’YE YALANLAMA

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Gülen çıkışına Adalet Bakanlığı’ndan da yalanlama geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanlığı, ‘İnce’nin iddialarının kaynağı tamamen belirsizdir. İddiaları gerçek dışıdır.’ dedi. Muharrem İnce, Gülen çıkışını dün katıldığı bir televizyon programının canlı yayınında yapmış ve FETÖ ele başı Gülen hakkındaki çıkışıyla gündeme bomba gibi düşmüştü.

 

Son dakika Muharrem İnce CHP Fethullah Gülen ABD Bekir Bozdağ Adalet Bakanı Hükümet