Son Dakika! Meclis'te İyi Parti Krizi! Oturma Düzeni Değişti, Ortalık Karıştı

TAKİP ET

İyi Parti, CHP'den transfer ettiği 15 milletvekili ile Meclis'te grup kurabildi. Fakat daha ilk günden kriz çıktı. Meclis'te İyi Parti için yapılan oturma düzeni değişikliğinin ardından MHP'liler kendilerine ayrılan yeri beğenmedi, ortalık karıştı.

İyi Parti, CHP’den transfer ettiği 15 milletvekili ile Meclis’te grup kurabildi. Fakat daha ilk günden kriz çıktı. Meclis’te İyi Parti için yapılan oturma düzeni değişikliğinin ardından MHP'liler kendilerine ayrılan yeri beğenmedi, ortalık karıştı. 

CHP'den geçen 15 milletvekiliyle bir grup kuran İYİ Parti için Meclis Genel Kurulu'nun oturma düzeninde değişiklik yapıldı. Bugün yapılan 23 Nisan özel oturumunda ise İYİ parti krizi yaşandı. 

MHP'LİLER KENDİLERİNE AYRILAN YERİ BEĞENMEDİ
Meclis’te İYİ Parti'nin de grup oluşturarak yer almasının ardından TBMM'de oturma krizi yaşandı. MHP milletvekilleri, kendilerine ayrılan yerleri beğenmeyerek itiraz etti. Bu itirazın ardından da Meclis Genel Kurulu'nda tartışma çıktı. HDP ve MHP sıraları arasında İyi Parti milletvekilleri için 20 kişilik yer ayrıldı. 

Ayrıntılar Geliyor…

 

İyi Parti İYİ Parti meclis genel kurulu oturma krizi MHP son dakika TBMM