Son Dakika! Malatya'da Korkutan Deprem, Şiddeti Kaç?

TAKİP ET

Malatya'nın Arguvan ilçesinde 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Kızıldaş, "İlçede şu ana kadar bize yansıyan olumsuz bir durum olmadı" dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre bu sabah 07.41 de merkez üssü Arguvan ilçesi olan 4.5 şiddetinde deprem kaydedildi. Depremin yerin 4.7 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtilirken Arguvan ilçe belediye başkanı şu ana kadar ilçede olumsuz bir durumun yaşandığını açıkladı. 
Aa muhabirine açıklama yapan Malatya'nın Arguvan ilçesi Belediye Başkanı Mehmet kızıldaş, "İlçemizde uzun süredir artçı sarsıntılar da sürüyordu. İlçede şu ana kadar bize yansıyan olumsuz bir durum olmadı. Şu an için bir şey görünmüyor ancak önceki depremlerde ağır hasarlı olan evlerimizin yıkılmasından endişe ediyoruz. İlçe halkına tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Araştırmalarımız sürüyor, ekiplerimiz mahallelerimizi gezip durumu kontrol ediyor." dedi.

 

Kaynak:

son dakika malatya deprem son dakika haberi son depremler arguvan deprem malatya arguvan afad