ŞOK İddia! Canlı Yayına Bağlanıp "Karım Hamileyken Beni Aldattı" Dedi

TAKİP ET

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta herşey var programında her geçen gün ilginç iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Programın dün yayınlanan canlı yayına telefonla bağlanan bir seyirci karısının çalıştığı fabrikanın şoförü ile hamileyken ilişkiye girdiğini anlatınca herkes şok oldu.

Beyaz TV'de yayınlanan ve Nur viral in sunduğu Hayatta herşey var programında kan donduran itiraflar gündeme gelmeye devam ediyor. Dün telefonla canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir erkek izleyici karısının 2 aylık hamileyken kendisinin çalıştığı fabrikanın şoförü ile aldattığını öne sürdü.

"FABRİKA ŞOFÖRÜYLE İLİŞKİYE GİRDİ"

Telefonda canlı yayına bağlanan ve Ankara'dan aradığını söyleyen erkek izleyici 2016 yılında sadakatsizliğin den dolayı eşinden boşandığını ve şu anda Kızıyla birlikte yaşadığını anlattı. Eşinin ikinci çocuğuna hamile olduğu sırada fabrikaya çalışmaya başladığını 3 ay sonra eşinin kendisini aldattığını öğrendiğini söyleyen adam, "Karım 3 ay çalıştığı fabrikada fabrika şoförüyle ilişkiye girmiş. Bunun ilişkiye girdikten bir gün sonra itiraf ettirdim ona. Hemen boşanma davası açtım ve boşandım. İlk çocuğumun velayeti bendeydi. Ama ikinci çocuğumu hiç görmedim. Çünkü ikinci çocuğumun benim olmadığına dair şüphelerim var. Karımın boşandıktan sonra yaptığı hareketler kafamı kurcalıyor. Bir anne ikinci çocuğuna hamileyken nasıl böyle bir şey yapar? Diyelim ki yaptı. Pişmanlığını yaşayıp utanması gerekirken hala dava üstüne daha açarak karşıdaki insanın hayatını mahvetmeye hakkı var mıdır? Avukatıma talimatı verdim ve DNA için dava açtırdım. Bana 'pişmanım' diyordu. Pişman olduğu halde iki senedir bana dava üstüne dava açarak hayatımı mahvetmeye çalışıyor. Böyle bir şeye hakkı var mıdır?” dedi. Adamın bu açıklamaların ardından stüdyoda ki herkes çok götürürken sunucu Nur viral, "Allahım ne dertler var. Herkes doğuruyor ama herkes anne olamıyor" dedi.

beyaz tv hayatta herşey var son dakika itiraf