Şehit Uzman Çavuş Gözyaşları İçinde Uğurlandı!

TAKİP ET

Bayburt Trabzon arasındaki Soğanlı dağında yol açma çalışmalarını takip ettiği sırada uçuruma düşerek kaybolan Anadolu Ajansı muhabirine arama çalışmaları sırasında nerede akıntıya kapılarak şehit olan uzman çavuş Eyüp Kapaklıkaya memleketi Çorum Kargı ilçesi dereköy'de son yolculuğuna uğurlandı. Şehit cenazesinde gözyaşları sel oldu.

Aa muhabirine arama çalışmaları sırasında şehit olan uzman çavuş Eyüp kapaklıkaya için memlekete Çorum'un Kargı ilçesi Dereköy köyünde Bugün öğleden sonra tören düzenlendi. Çorum valisi ve belediye başkanının da katıldığı törene çok sayıda vatandaş katıldı.
Tören sırasında şekilli Seyhan kapaklıkaya çocukları Ramazan, Mete ve Ahmet kapaklıkaya Dua ederek gözyaşlarına boğuldu. En küçük oğlu Ahmet ile birlikte eşinin tabutuna sarılarak ağlayan Seyhan kapaklıkaya cenazede bulunanları gözyaşlarına boğdu. Şehidin annesi Hatice kapaklıkaya cenazede ayakta durmakta zorlandı.

TORUNUNA SARILIP, AĞLADI

Şehidin babası Şaban Kapaklıkaya, cenaze namazı için saf tutmaya geldiğinde, büyük torunu Ramazan'a sarılıp, öperek gözyaşı döktü.
Şehit Uzman Çavuş Kapaklıkayanın cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi. 12 yıllık asker olan Şehit Uzman Çavuş Eyüp Kapaklıkayanın 2012'den beri Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinde görev yaptığı belirtildi.

uzman çavuş Eyüp kapaklıkaya şehit kayıp AA muhabiri