Rezillik İçinde Rezillik! Evli Kadınla Sevgili Oldu, Sevgilisinin Kocası Tarafından İç Çamaşırı Giydirilip Tecavüze Uğradı

TAKİP ET

Hatay İskenderun'da 1 sene önce internetten tanıştığı kadınla ilişki yaşamaya başlayan adamın sevgilisinin kocasının gazabına uğradı. Olayın içinden skandal üstüne skandal çıktı.

Hatay İskenderun’da 1 sene önce internetten tanıştığı kadınla ilişki yaşamaya başlayan adamın sevgilisinin kocasının gazabına uğradı. Olayın içinden skandal üstüne skandal çıktı.

Olay, Hatay İskenderun ilçesinde meydana geldi. 34 yaşında olduğu öğrenilen F.A isimli adamın 27 yaşındaki E.D isimli genç kadınla internetten tanışarak ilişki yaşamaya başladığı öğrenildi. Yaşanan olay sonrasında şikayette bulunan adam sevgilisinin kocası B.D tarafından tecavüze uğradığını iddia etti. Aynı zamanda tecavüze uğradıktan sonra kendisine iç çamaşırı giydirildiğini ve gasp edildiğini iddia eden genç rezilliği bir bir anlattı.

İNERNETTEN TANIŞIP SEVGİLİ OLMUŞLAR

34 yaşında ve bekar olduğu öğrenilen F.A isimli adamın 27 yaşındaki evli olan ve Gaziantep’te yaşayan kadınla ilişki yaşamaya başladı. Yaklaşık 1 yıl kadar ilişki yaşayan ikilinin daha sonra ayrıldığı ancak 3 yıl sonra yeniden yazışmaya başladıkları öğrenildi. Her şey ikilinin yeniden konuşmaya başlamasıyla meydana geldi. 

KADINLA BULUŞMAYA BAŞLADI, KOCASININ TECAVÜZÜNE UĞRADI

Alınan bilgilere göre, E.D’den Antep’e gelmesi için teklif alan A.F’nin Gaziantep’e geldiğinde kendisine verilen adrese gittiği ve kadının kocası olan adam ile yanındaki 2 kişi tarafından silah zoruyla arabaya bindirilerek ıssız bir yerde tecavüze uğradığını iddia ettiği öğrenildi. Tecavüzün ardından adama kadın iç çamaşırı giydiren adamlar daha sonra B.D’nin cep telefonu ve cüzdanını da gasp ettiği iddia edildi. Şikayet sonrasında polis ekiplerinin soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

Gaziantep İlişki Sevgilisinin kocası tecavüz etti Kadın iç çamaşırı giydirilen adam İnternette ilişki