PKK'lı Teröristler Tek Tek İtiraf Etti! Cinsel İlişkiye Girip...

TAKİP ET

PKK/KCK'da Yakalanan ve teslim olan teröristlerin itirafları kan dondurdu. Teslim olan teröristler ifadelerinde kadın teröristlerin Sözde örgüt yönetiminde liderlik ya da yöneticilik yapmasının erkekler tarafından kabul edilmediğini anlattı.

AA muhabirinin güvenlik kaynaklarından aldığı bilgilere göre terör örgütü PKK KCK daha kadrosuna terörist yemin etmek için kadın teröristleri Cazibe aracı olarak kullanmaya devam ediyor. Operasyonlarda yakalanan ya da örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin verdiği ifadeler kadınların PKK içerisindeki durumlarını göz önüne seriyor. Erkek teröristler kadın teröristleri bir cinsel Meta olarak görüyor. 

Kadın teröristler Fırsat bu fırsat şartlara uyum sağlamakta zorlanırken erkek teröristler tarafından Ayak bağı olarak görülüyor ve özellikle yaşanan çatışmalardan Kaçarken kadınları güvenlik güçlerine oyalamak amacıyla kullanıyor. Terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine sığınan teröristler üst düzey kadın teröristlerin cinsel ilişkileri ile gündeme gelmesinin örgütü karıştırdığını da söylüyor.

“CİNSEL İLİŞKİ YAŞAYIP…”

Teröristler verdikleri ifadelerde kadın teröristlerin liderlik ve yöneticilik verilmesinin erkekler tarafından hazmedilmediğini belirterek Sözde üst düzey erkek terör örgütü mensuplarının yaşanan bazı olaylardan sonra kadın teröristlerin yönetimden çıkartılıp yerlerine erkek örgüt mensuplarının getirmesini istediklerini söylüyor. Teröristlerin verdiği ifadelerde Yaşanan bu olaylar sonucunda örgüt içinde kadın ve erkek teröristler arasında birbirlerine karşı güvensizlik ortamı oluştu ve hiyerarşik sıkıntıların alt kadrolara da yansıdığı iddia ediliyor.

 

pkk terörist itiraf son dakika son dakika haberi