PKK'da Korkunç Olay! Terörist İtiraf Etti

TAKİP ET

Terör örgütü PKK hakkında ortaya çıkan gerçeklerin son derece korkutucu olduğu öğrenildi. Örgütten kaçan bir teröristin itirafı şok etkisi yarattı.

Terör örgütü PKK hakkında ortaya çıkan gerçeklerin son derece korkutucu olduğu öğrenildi. Örgütten kaçan bir teröristin itirafı şok etkisi yarattı.

PKK terör örgütü ile mücadele hız kesmeden devam ederken yapılan mücadelenin sonuçları ortaya çıktı. Operasyonlar hız kesmeden devlet tarafından devam ederken bu süreç içerisinde pek çok teröristin örgütten çeşitli şekillerde kaçarak devlete sığındıkları belirlendi. Teröristler arasında örgütte büyük bir panik yaşandığı belirlendi. 

Terör örgütü kendi içerisinde çaresiz kaldığı için son zamanlarda çeşitli çözülmeler yaşamaya başladı. Örgüt içerisinde yer alan infazlar, tecavüzler ve işkenceler pek çok teröristin örgütten kaçarak pişman oldukları gerekçesi ile devlete sığınmalarına sebep oldu. 

TERÖRİSTİN İTİRAFI MİDE BULANDIRDI

Örgütten kaçarak devlete teslim olan Hakurk bölgesinde olduğunu belirten teröristin ifadeleri ve örgüt hakkındaki tüm itirafları adeta kan dondurdu. Çocuk yaştaki kişilerin çeşitli vaatler sonrasında örgüte dahil edildiği ve pek çok çocuğun ise ailelerinden kaçırıldıkları öğrenildi. Bunun ardından çocukların zayıf olmasından faydalanan örgüt içerisinde uyuşturucu verdikleri ve uyuşturucuya alıştırdıkları öğrenildi. Çocukların örgütten kaçmalarını engellemek için ise ölümle ve tecavüzle tehdit ettikleri belirlendi. Tüm bunlara rağmen pek çok kişinin ölümü göze alarak örgütten kaçmak için fırsat kolladıkları öğrenildi. Kaçan teröristin yaptığı açıklamaların ardından bölgede bulunan bir teröristin çocuk yaştaki bir kız çocuğuna tecavüz ettiğini ve buna şahit olduğunu sonrasında dayanamayarak örgütten kaçtığını anlattı

teröristin itirafları pkk tecavüz