Meteoroloji'den Yeni Uyarı: Bu Defa Akdeniz'den Geliyor!

TAKİP ET

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Bütün yurtta Karadeniz üzerinden gelen soğuk hava dalgası etkisini göstermeye devam ederken hafta sonu da soğuk hava etkili olacak. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere orta Akdeniz'den gelecek olan yeni bir yağışlı hava için uyarı yapıldı.

Hafta sonu Doğu Anadolu bölgelerinde etkili olan kar yağışı etkisini kaybedecek. Bölgede bu defa da sağanak yağış etkili olmaya başlayacak. Cumartesi gününden itibaren orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı hava kitlesinin etkisine girecek. Yağışlar sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülürken bugün Muğla Aydın İzmir ve Manisa çevrelerinde Yarın ise Kırklareli Edirne Çanakkale Tekirdağ İzmir Aydın Muğla Manisa ve Antalya'nın batısında etkili olacak. Yağışların yar yar çok şiddetli olması beklenirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları tedbirli olmaları ve dikkatli olmaları yönünde uyardı..

İSTANBUL İKİ GÜN YAĞIŞLI

Meteoroloji hava durumu İstanbul açıklamasında ise hafta sonu İstanbul yağışlı bir havanın beklediğini duyurdu. İstanbul'da en düşük sıcaklık 7 derece hissedilirken yağışlar Salı gününe kadar devam edecek.

meteoroloji hava durumu meteoroloji hava durumu hava durumu istanbul istanbul hava durumu