Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı: Bir Çok ili Etkileyecek

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu ile ilgili son dakika uyarıları yapmaya devam ediyor. Meteorolojiden alınan son verilere göre Marmara Bölgesi'nin Doğu kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 5 il için sağanak yağış uyarısı da geldi. İşte yurt genelinde beklenen son hava durumu tahminleri…

Meteoroloji hava durumu hakkında yeni uyarılar yapmaya devam ediyor. Tüm Türkiye’ye ilgilendiren hava durumu tahminlerine göre meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü internet sitesindeki bilgiler yer aldı. Hava sıcaklıklarında Marmara bölgesinde önemli bir değişiklik yaşanmayacak parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Özellikle Marmara'nın doğusunda Sabah saatlerinde sağanak yağış bekleniyor. Rüzgar ise Marmara Bölgesi'nde Güney ve güneybatı yönlerinden orta kuvvette esecek.

DOĞU ANADOLU’DA 5 İL İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji 12 Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre Doğu Anadolu Bölgesi'nde Havanın çok bulutlu aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bugün öğle saatlerinden itibaren Erzurum, Ağrı, Kars, Iğdır ve Ardahan'da akşam saatlerine kadar kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Bu bölgelerde hava sıcaklığı ise mevsim normallerinde seyredecek Rüzgar Güney ve güneybatı dan hafif zaman zaman orta kuvvette esecek.

 

son dakika son dakika haberi son dakika meteoroloji son dakika hava durumu hava durumu meteoroloji