Meteoroloji'den Kuvvetli Fırtına Uyarısı!

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Marmara, Ege ve İç Anadolu bölgelerini etkileyecek kuvvetli fırtına uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Marmara, Ege ve İç Anadolu bölgelerini etkileyecek kuvvetli fırtına uyarısı yapıldı. Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren etkili olacak fırtına, gün içerisinde etkisini artırarak devam edecek. Meteoroloji, vatandaşları çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalara karşı uyararak dikkatli olunmasını istedi.

Meteoroloji’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Kuzeydoğudan esmekte olan kuvvetli Poyraz, ülkemizin Kuzeybatı kesimlerinde etkili olmaya devam etmektedir. Yarın sabah saatleri itibariyle kuvvetini artıracak olan Poyraz, Marmara Ege ve İç Anadolu bölgelerinde fırtına şeklinde etkili olacaktır. Marmara’nın güneybatısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli fırtınanın saatte 70 - 100 kilometre hızla esmesi beklenmektedir. Perşembe akşam saatlerine kadar etkisini sürdürecek olan kuvvetli fırtınanın yol açabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımız dikkatli olmalı ve gerekli tedbirleri almalıdır.”

meteoroloji kuvvetli fırtına Marmara Ege İç Anadolu poyraz