Meteoroloji'den İstanbul'a 8 Haziran İçin Sağanak Yağış Uyarısı!

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen açıklamaya göre İstanbul'da bugün saat 18.00 itibari ile gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen açıklamaya göre İstanbul’da bugün saat 18.00 itibari ile gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre bu akşam itibari ile yurt genelinde etkili olacak sağanak yağışlar görülmeye başlayacak. Meteorolojiden gelen son dakika açıklamasına göre 8 Haziran 2017 saat 18.00 itibari ile İstanbul’da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Gelen açıklamalara göre bu yağışın tüm yurt genelinde etkili olacağı belirtildi.

GEMİ GEÇİŞLERİ GEÇİCİ SÜREYLE DURDURULDU

Gelen bir diğer bilgilere göre İstanbul Boğazı’nda etkili olan kısıtlı görüş sebebi ile de gemi geçişlerinin geçici bir süreliğine durdurulduğu açıklandı. İstanbul Liman Başkanlığı’nın yaptığı açıklamada, İstanbul’da Boğaz’da gemi geçişlerinin saat 07.00 itibari ile durdurulduğu ve gemi geçişlerinin çift yönlü olarak askıya alındığı açıklandı.

 

meteorolojiden kritik açıklama meteoroloji genel müdürlüğü genel müdürlük 8 haziran 2017 sağanak yağış uyarısı