Meteoroloji'den İstanbul İçin Uyarı: Yarın Başlayacak, Günlerce Sürecek

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için önemli uyarılarda bulundu. Yurdun Doğu kesimlerinde etkili olmaya devam eden yağışlar Yarından itibaren İstanbul ve çevresinde de etkili olmaya başlayacak. Bu hafta boyunca yurdun büyük bölümünde Yağış var etkili olurken İstanbul ve çevresinde hafta sonu da dahil olmak üzere yağışlar günlerde devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağmurlu günlerin geldi uyarısında bulundu. Yurdun büyük bölümünde Bugünden itibaren sağanak yağışlar kendini göstermeye başlayacak. Yarından itibaren yağışlı havanın İstanbul etkilemesi beklenirken pazar gününe kadar yağışlar devam edecek. Meteoroloji son dakika hava durumu tahminlerine göre hava sıcaklıkları da yağışlarla birlikte adım adım azalacak.

YAĞMUR GELİYOR, GÜNLERCE SÜRECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bazı bölgelerde hava durumu şu şekilde;
İç Anadolu'nun Güney ve doğusu, Batı Akdeniz, orta Karadeniz'in kıyı kesimi, Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz, güney Doğu Anadolu'nun doğusu, Sinop, İstanbul, Afyonkarahisar, Uşak, Muğla, Denizli çevreleri ve Balıkesir'e Kuzey kıyıları ile Kırklareli'nin tek isimlerini sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor,

MARMARA BÖLGESİ’NDE HAVA DURUMU

Marmara Bölgesi'nde bugün hava durumu yar yar parçalı ve çok bulutlu öğleden sonra ise İstanbul çevreleri ile Balıkesir'in Kuzey kıyıları ve Kırklareli kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yarından itibaren ise Marmara Bölgesi'nde sağanak yağışlar etkili olmaya başlayacak ve rüzgar öğleden sonra kuzey ve Kuzeydoğu yönlerinde kuvvetli olarak esecek.

Meteoroloji Meteoroloji hava durumu hava durumu istanbul Meteoroloji istanbul hava durumu