Meteoroloji'den Ege İçin Yeni Uyarı! Yarından İtibaren Sağanak Yağış Geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kar uyarısının ardından Ege bölgesi için yeni bir uyarı geldi. Ege Bölgesi'nde Yarın öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada yetkililerin ve vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika açıklaması yaparak Ege Bölgesi'nde yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada beklenen yağışların Yarın öğleden sonra Muğla'da çok şiddetli İzmir Aydın ve Denizli çevrelerinde şiddetli olacağı belirtildi. Yağışlar nedeniyle yaşanabilecek muhtemel ani sel su baskını Yıldırım ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

ILIK VE YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

Diğer yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Türkiye'nin Yarından itibaren Batı kısımlardan başlayarak orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı havanın etkisine gireceği ve buna bağlı olarak hava sıcaklığının artacağı belirtildi. Ancak bu çok uzun sürmeyecek Perşembe günü itibariyle Balkanlar üzerinden gelecek yeni bir soğuk hava dalgası ile birlikte hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika meteoroloji hava durumu hava durumu son dakika