Merkez Üssü Ege Denizi Olan Deprem İzmir'i 3,2'yle Salladı!

TAKİP ET

İzmir'de Merkez üssü Denizli olan 3,2'lik bir deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından açıklama yapan Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 3,2 olarak belirlerken yerin 17.4 kilometre altında meydana geldiğini açıkladı.

İzmir’de Merkez üssü Denizli olan 3,2’lik bir deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından açıklama yapan Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 3,2 olarak belirlerken yerin 17.4 kilometre altında meydana geldiğini açıkladı.

İzmir’de gece saat 22.37 sularında meydana gelen depremin Merkez üssü Denizli olarak açıklandı.

EGE DENİZİ’NDEKİ DEPREM İZMİR’İ 3,2’YLE SALLADI

İzmir’de saat 22.37 sularında meydana geldiği saptanan 3,2’lik depremin Merkez üssü Ege Denizi olarak belirlendi. Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü depremin Merkez üssünü İzmir Foça olarak belirledi. 

AFAD’TAN AÇIKLAMA GELDİ

Ege Denizi’nde meydana gelen ve İzmir’de 3,2 olarak kaydedilen depremin yerin 17.4 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. Deprem sonrasında açıklama yapan Afet ve Acil Durum Deprem İdaresi Başkanlığı İzmir’de meydana gelen depremin büyüklüğünü 3.1 olarak belirledi. Ege Denizi’nde meydana gelen depremin İzmir Foça ve Aliağa ilçelerinde hissedildiği öğrenildi.

 

İzmir Ege Denizi Deprem 3.2 AFAD Kandilli Rasathanesi Açıklama Foça Aliağa