Melih Gökçek Konuştu, Salon Gözyaşı Döktü! 23 Yıl Sonra Duygusal Veda

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek uzun süredir tartışma konusu olan istifasını bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında resmi olarak duyurdu. 23 yılın ardından Belediye Başkanlığı görevine veda eden Gökçek, dava adamı olduğunu ve Erdoğan'ın emrine uyarak görevi bıraktığını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek uzun süredir tartışma konusu olan istifasını bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında resmi olarak duyurdu. 23 yılın ardından Belediye Başkanlığı görevine veda eden Gökçek, dava adamı olduğunu ve Erdoğan’ın emrine uyarak görevi bıraktığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istifasını istediği Belediye Başkanları arasında olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bugün saat 14.00’da düzenlediği basın toplantısında 23 yıldır başında olduğu görevini sonlandırdı. Gökçek, basın toplantısını Büyükşehir Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirirken ilk olarak Ankara’da yaptığı icraatları anlattı. Daha sonra istifasına değinen Gökçek, Erdoğan’ın kendisinden istifa etmesini istediğini ve verilen emrin demiri kestiğini söyledi. Asla kendisinin yorgun veya başarısız olduğunu düşünmediğini belirten Gökçek, Erdoğan’ın talebini yerine getirmek için istifa ettiğini söyledi.

GÖKÇEK KONUŞURKEN MECLİS ÜYELERİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Basın toplantısında istifasını duyuran Melih Gökçek’in konuşmasını gerçekleştirdiği sırada bazı belediye meclis üyelerinin duygulandığı ve gözyaşı döktüğü kameralara yansıdı. 

‘ERDOĞAN’IN TALEBİNİ YERİNE GETİRİYORUM’

Gerçekleştirdiği basın toplantısında Ankara’da 23 yıl boyunca gerçekleştirdiği icraatları anlatan ve Ankara’yı, Ankaralıyı çok sevdiğini söyleyen Gökçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talebine uyarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini bıraktığını söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek İstifa İstifasını açıkladı Basın toplantısı Duygusal veda Melih Gökçek neler söyledi Cumhurbaşkanı Erdoğan Emir