Medikal Cihazı Çalıp Tekrar Getirince Yakalandı

TAKİP ET

Samsun'da bir medikalci özel bölgelerindeki siğilleri yakmak adına hastaneden medikal cihazı çalıp 4 gün sonra geri getirince yakalandı.

Samsun'da bir medikalci özel bölgelerindeki siğilleri yakmak adına hastaneden medikal cihazı çalıp 4 gün sonra geri getirince yakalandı. 

Samsun'un İlkadım ilçesinde ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. Bölgede bulunan eğitim ve araştırma hastanesinde 4 gün önce medikal bir cihazın ortadan kaybolduğu öğrenildi. Dermatoloji bölümünde meydana gelen olay sonrasında polise haber verildi ve ardından inceleme başlatıldığı öğrenildi. Medikalci olarak çalışan 26 yaşındaki R.Ç. özel bölgelerinde bulunan siğilleri yakmak için hastanede bulunan cihazı çaldı. 

Hastanede cihazın eksik olduğu ortaya çıkınca işlem başlatıldı. Bunun üzerine hastanenin güvenlik kameraları inceleme altına alındı. Yapılan incelemelerde cihazı çalan kişinin kimliği belirlendi

CİHAZI GERİ GETİRİNCE YAKALANDI

Olayın üzerinden 4 gün geçtikten sonra bugün cihazı çalan adamın tekrar getirip muayene odasına kimse fark etmeden bırakmaya çalıştığı öğrenildi. 5 bin lira değerinde olan siğil yakma cihazının bu süreçte tekrar yerine bırakıldığı öğrenildi. Ancak olayın emniyete intikal etmesinin ardından konu hakkında inceleme başlatıldı. R.Ç zaman kaybetmeden güvenlik kameralarında teşhis edildiği için polis tarafından yakalandı. Vermiş olduğu ifadesi çerçevesinde amacının hırsızlık olmadığını dile getirdi. Özel bölgelerinde çıkan siğilleri yakmak için eve götürdüğünü hastanede bu işlemi yaptırmaya çekindiğini dile getirdi. İşi bittikten sonra ise yerine geri koyduğunu özellikle belirtti. Konu hakkında soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

samsun hırsızlık medikal cihaz