Meclis'te Dikkatlerden Kaçmayan Olay! O İsimler İstiklal Marşı Okunduktan Sonra Geldi

TAKİP ET

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve ekibinin TBMM'de gerçekleşen Genel Kurul'a İstiklal Marşı okunduktan sonra giriş yaptığı dikkatlerden kaçmadı.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve ekibinin TBMM’de gerçekleşen Genel Kurul’a İstiklal Marşı okunduktan sonra giriş yaptığı dikkatlerden kaçmadı.

TBMM’de bugün seçilmiş olan 27. Dönem Parlamentosu Milletvekillerinin yemin etme töreni gerçekleştiriliyor. Tören için saat 14.00’da toplanan Meclis’te geçici olarak Başkanlık yapan isim ise en yaşlı vekil sıfatını taşına İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz oldu.

HDP SIRALARI BOŞ KALDI

Durmuş Yılmaz’ın Başkanlık yaptığı TBMM 27. Dönem açılış oturumu ve yemin töreni Genel Kurul salonunda okunan İstiklal Marşı ile başladı. Gerçekleşen her yemin töreninde olduğu gibi bugün gerçekleşen törende de gözler ilk olarak HDP sıralarına çevrildi. Ancak HDP sıralarının ön tarafları törenin başlangıcında boş kaldı.

İSTİKLAL MARŞI OKUNUR OKUNMAZ SALONA GİRİŞ YAPTILAR

HDP sıralarında dikkat çeken en önemli detay ise salonda İstiklal Marşı’nın okunduğu sıralarda HDP sıralarının en önünün boş olmasıydı. İstiklal Marşı biter bitmez HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve beraberindeki ekibin hemen salona giriş yaptığı görüldü. 

 

TBMM HDP İstiklal Marşı Pervin Buldan Yemin Töreni Salon