Malatya'da Çatışma Çıktı Bombalı Eylem Hazırlığında Olan Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

TAKİP ET

Malatya'dan bombalı eylem hazırlığında olan bir teröristin etkisiz hale getirildiği haberi alındı. Bombalı eylem için geldiği belirlenen terörist çıkan çatışmada etkisiz hale getirildi. Teröristin öldürülmesinin ardından yapılan incelemede çok sayıda patlayıcının ele geçirildiği bilgisi de alındı.

Malatya’dan bombalı eylem hazırlığında olan bir teröristin etkisiz hale getirildiği haberi alındı. Bombalı eylem için geldiği belirlenen terörist çıkan çatışmada etkisiz hale getirildi. Teröristin öldürülmesinin ardından yapılan incelemede çok sayıda patlayıcının ele geçirildiği bilgisi de alındı.

Malatya’ya bombalı eylem hazırlığı için gelen terörist polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Polis ekipleri teröristi öldürdükten sonra çok sayıda patlayıcı ele geçirdi. 

Malatya Yeşilyurt ilçesine bağlı olan Yakınca Mahallesinde bulunan bir mezarlığın girişinde dün gece bombalı eylem hazırlığı için Malatya’ya gelen bir terörist çıkan çatışmada etkisiz hale getirildi. Gerçekleştirilen operasyonla ilgili resmi kaynaklar henüz bir açıklama yapmadı. Gelen bilgilere göre teröristin öldürüldüğü mezarlıkta kazı yaptığı belirlendi. Sivil polis ekipleri de dahil olmak üzere başlatılan incelemede kazı izleri belirlendi. Polisler kazının iş makinesi ile yapıldığını düşünüyor. Teröristin öldürüldüğü olay yerinde çok sayıda bomba ve mühimmatta ele geçirildi. 

Polis ekipleri tarafından bombalı eylem hazırlığındayken yakalanan teröristin kimliği açıklanmazken cesedi olay yerindeki ilk incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi. 

 

malatya terörist bombalı eylem hazırlığı etkisiz hale getirildi çatışma