Maden Ocağında Korkunç Patlama! Hayatlarından Ümit Kesildi!

TAKİP ET

Zonguldak'ta bulunan bir maden ocağında gece yaşanan patlama sonrasında 3 işçi yaralanırken içeride hala mahsur kalan işçilerin olduğu ortaya çıktı.

Zonguldak'ta bulunan bir maden ocağında gece yaşanan patlama sonrasında 3 işçi yaralanırken içeride hala mahsur kalan işçilerin olduğu ortaya çıktı. 

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde bulunan bir maden ocağında gece saatlerinde korku dolu anların yaşandığı öğrenildi. Bilinmeyen bir sebepten dolayı yaşanan maden patlamasının ardından iki işçi yaralandı. Yaralanan işçiler olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldılar. 

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde yaşanan felaketin ardından çok sayıda kurtarma ekibi geldi. Bölgede çalışmaların hala devam ettiği öğrenildi. Yaşanan patlamanın ardından bir göçük oluştuğu ve içeride çıkarılmamış olan 3 işçinin daha bulunduğu öğrenildi. Patlamanın ardından olay yerine gelen Vali Bektaş ise üzücü açıklamalarda bulundu. 

MAHSUR KALAN İŞÇİLERDEN UMUT KESİLDİ

Olay yerine gelen Vali Bektaş incelemeleri sonrasında kurtarma ekiplerinden de aldığı bilgiler sonrasında içeride mahsur kalan işçilerin hayatlarını kaybettikleri yönünde güçlü verilerin olduğu belirtildi. Duruma bakıldığı zaman içeride mahsur kalan işçilerin hayatları konusunda ümitlerin tükendiğinin belirtilmesi ailelerini derin üzüntüye boğdu. Bölgede henüz çalışmalar devam ediyor. Ancak bu süreç içerisinde elde edilen ilk verilere göre grizu patlamasının yaşandığı düşünülüyor. Patlamada yaralanan işçiler ise mesai arkadaşları tarafından kurtarıldı. Yaralı olan işçilerin vücutlarında derin yanıkların olduğu söyleniyor. Hastanedeki tedavileri devam ederken patlamanın olduğu bölgede mahsur kalan işçilere ulaşmak için kurtarma çalışmaları devam ediyor. 

zonguldak maden patlama