Korkunç Olay! Yaşlı Kadın Yanarak Feci Şekilde Can Verdi

TAKİP ET

Samsun'da bir evde çıkan yangında dizlerinden ameliyat olduğu için yürüteçle dolaştığı öğrenilen yaşlı kadın yanarak Yarın can verdi. Yaşlı kadının alevlerden kaçamadığı ve oturduğu kanepede evde birlikte yanarak öldüğü öğrenildi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde Gökçe Mahallesi'nde meydana gelen olayda 75 yaşındaki Hüseyin Cankaya'ya ait tek katlı evde yangın çıktı. Evin tavanının Plastik aksam olması nedeniyle alevler evi tamamen sardı. Bu sırada evde kanepede oturan ve dizlerinden ameliyat olduğu için yürüteç yardımı ile yürüdüğü öğrenilen Hüseyin Cankaya'nın eşi Saadet Çankaya alevlerden kaçırmayarak oturduğu kanepede evle birlikte yanarak hayatını kaybetti.

KIZLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ihbar üzerine olay yerine Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaparken hayatını kaybeden yaşlı kadının eşi Hüseyin Cankaya, "Evde oturuyordu. Soba da yanıyordu. Odun almak için evden çıktık ve ev yanmaya başladı. Evimiz yansın önemli değil hanıma bir şey olmasın. Biz çadır kurar, çadırda da yaşarız"  sözleriyle Yürek yaktı. Yaşlı kadının 6 kızı olduğu öğrenilirken kızları ve torunları yangın mahalline gelerek gözyaşı döküp sinir krizi geçirdi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışmalar sürerken soruşturmada devam ediyor.

 

samsun tekkeköy yangın feci ölüm