Kaza Yapan Yaralıyı Tesadüfen Görüp Hastaneye Götürdü, Telefonunda Eşi ile Mesajlaşmalarını Görünce Öldürdü

TAKİP ET

Eskişehir'de kaza geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan 31 yaşındaki Harun Güler'i röntgen odasında bıçaklayarak öldüren 28 yaşındaki Serdar A. polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şok gerçek ise ifadeden sonra ortaya çıktı. Serdar A.'nın Güler'i cep telefonunda eşi Tuğba A. ile mesajlaşmasını gördüğü için öldürdüğü ortaya çıktı.

Eskişehir’de kaza geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan 31 yaşındaki Harun Güler’i röntgen odasında bıçaklayarak öldüren 28 yaşındaki Serdar A. polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şok gerçek ise ifadeden sonra ortaya çıktı. Serdar A.’nın Güler’i cep telefonunda eşi Tuğba A. ile mesajlaşmasını gördüğü için öldürdüğü ortaya çıktı. 

Eskişehir Devlet Hastanesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, başka bir hastanede kantin işletmecisi olan Harun Güler, motosiklet kazası geçirerek hafif yaralandı. Harun Güler'in yanında çalıştığı belirtilen Tuğba A.'nın eşi Serdar A., kazayı tesadüfen görerek  yaralı Güler'e yardım etmek istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Harun Güler, hastaneye kaldırıldı. Bu sırada kaza yerinde düşen telefonu Serdar A. buldu. 

TELEFONDA KARISI İLE MESAJLAŞMALARINI GÖRDÜ
İddiaya göre kazayı Güler’in yakınlarına haber vermek isteyen Serdar A., Güler’in cep telefonunda eşi Tuğba A. ile mesajlaştığını gördü.  Daha sonra eşini alıp eve götüren Serdar A, eşini dövmeye başladı. Tuğba A., pencereden kaçarak canını kurtarırken, Serdar A. bir süre sonra evden ekmek bıçağını alarak Eskişehir Devlet Hastanesi'ne gitti. Güler’in röntgen odasında olduğunu öğrenerek buraya giden Serdar A., Harun Güler'i 10 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Güler, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 1 çocuk babası Serdar A., hastane polisi ve özel güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sorgusunun ardından Serdar A.’nın adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

 

son dakika eskişehir cinayet mesajlaşma