İstihbarat Alındı, Ekipler Düğmeye Bastı: Gaziantep'te Nefes Kesen DAEŞ Operasyonu!

TAKİP ET

Polis ekiplerinin Kayseri'de aradığı DAEŞ üyesi teröristin Gaziantep'te alınan bir istihbarat üzerine yapılan eş zamanlı operasyonlarla bir evde yakalandığı öğrenildi. Ekipleri harekete geçiren istihbarat sonrası gerçekleştirilen operasyon nefes kesti.

Polis ekiplerinin Kayseri’de aradığı DEAŞ üyesi teröristin Gaziantep’te alınan bir istihbarat üzerine yapılan eş zamanlı operasyonlarla bir evde yakalandığı öğrenildi. Ekipleri harekete geçiren istihbarat sonrası gerçekleştirilen operasyon nefes kesti.

Kayseri’de olduğu bilgisi alınan DAEŞ üyesi teröristin daha sonra gelen bir istihbaratla Gaziantep’te olduğu bilgisi ekipleri harekete geçirdi. Teröristin yakalanması için yapılan eş zamanlı operasyonlar sonrasında aranan terörist yakalandı.

POLİS VE JANDARMA HAREKETE GEÇTİ

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’ne ulaşan bir istihbaratla Kayseri’de arandığı öğrenilen DAEŞ’lı teröristin Gaziantep’te olduğu haberinin alınmasının ardından Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri harekete geçti. Alınan bilgi dahilinde Gaziantep Şahinbey ilçesinde yer alan Kozanlı Mahallesi’nde yer alan 3 ayrı eve eş zamanlı operasyon düzenlendiği bu operasyonun polis ekipleri ile jandarma ekiplerinin ortak çalışmasıyla sürdürüldüğü öğrenildi. Nefes kesen operasyona, Gaziantep terörle mücadele, ,istihbarat, bomba imha ekipleri, özel harekat polisleri ve Gaziantep İl Jandarma istihbarat şubesi ekiplerinin katıldığı belirlendi. Ekiplerin eş zamanlı şekilde düzenlediği operasyonda alınan istihbaratın doğru çıktığı ve aranan DAEŞ’lı teröristin mahalledeki 3 eve yapılan baskın sonrası yakalandığı öğrenildi. Yakalanan DAEŞ’lı terörist ile beraber evde yapılan aramada bir adet otomatik silah ve bir adet çelik yelek ele geçirildiği bilgisi verildi. Ekipler tarafından gözaltına alınan DAEŞ üyesi teröristin emniyette yapılacak işlemler sonrasında Kayseri'ye gönderileceği belirtildi.

 

Gaziantep Gaziantep haberleri DEAŞLI terörist Kayseri Aranan terörist İstihbarat Operasyon