İstanbul'un Göbeğinde Korkunç Olay! Önce Biraz Konuştular, Sonra Boğazını Kestiler

TAKİP ET

İstanbul Zeytinburnu'nda bugün akşam saatlerinde yabancı uyruklu bir kişi tartıştığı arkadaşının Boğazını kesti. Arkadaşının Boğazını kesen Süper Lig açarken boğazından yaralanan şahıs hayatını kaybetti.

İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre yabancı uyruklu olduğu öğrenilen iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu yabancı uyruklu kişi yanında bulunan bıçakla tartıştığı arkadaşını Boğazını kesti. Boğazından yaralanan adam kanlar içerisinde yere yığılırken bıçaklayan kişi ise koşarak uzaklaştı.

Çevrede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı İnceleme sonucunda boğazı kesilen kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yeri çevresine şerit çekerek delil incelemesi yaparken yapılan incelemenin ardından hayatını kaybeden yabancı uyruklu adamın cenazesi adli tıp morguna götürüldü. Olaya şahit olan bir görgü tanığı, "Biraz konuştular. Ondan sonra tartıştılar. O esnada bıçağını çıkardı. Bir kişiydi. Kaçıp gitti ama çok fena bıçaklandı" dedi. Kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

son dakika istanbul zeytinburnu cinayet son dakika haber