İstanbullular Sokağa Döküldü! Kimyasal Tehlikesiyle Karşı Karşıyalar!

TAKİP ET

İstanbul Sarıyer'de bir kamyondan dökülen kimyasal atık mahalleliye zor anlar yaşattı. Kendilerini kötü hisseden ve rahatsız olan mahalleli şikayetçi olduklarını dile getirdiler.

Sarıyer'de seyir halinde olan bir kamyondan yola kimyasal bir madde döküldü. Kimyasal maddenin yere dökülmesi ile birlikte ortalığı yoğun bir koku kapladı. Bunun üzerine mahalle sakinleri yoğun koku karşısında nefes almakta güçlük çektiler. Yaşanan durum karşısında mahallede büyük bir panik yaşandı. Hemen polise ve yetkililere haber verildi. Kimyasal bir tehdidin oluşabileceği endişesi ile gerekli incelemeler başlatıldı. 

Dün akşam saatlerinde Ayazağa Mahallesi Kemerburgaz Caddesi üzerinde korku dolu anlar yaşandı. Seyir halinde olan bir kamyondan bilinmeyen sebeplerle yola kimyasal bir madde döküldü. Bunun üzerine ortalığı bir anda kimyasal bir korku kapladı. Ardından mahalle sakinleri nefes almakta zorlandıkları için ne yapacaklarını bilemediler. 

MAHALLELİ BÜYÜK PANİK YAŞADI

Ağızlarını bezle kapatan mahalle sakinleri hemen polise haber verdiler. Polis inceleme yaptıktan sonra belediyeye haber verdi. Mahalle sakinleri ise bazı kamyon sürücülerinin özellikle gece saatlerinde gelip yollara bilerek kimyasal atıklarını döktüklerini iddia ettiler. 

Görgü tanıklarından birisi 'Bir kamyon arka kısmını açtı ve döke döke gitti. benim tansiyonum var. Bu durumdan olumsuz etkilendim. Şikayetçiyim. Yoğurt gibi beyaz bir maddeydi. Döktükten sonra arkasına bile bakmadan gitti' dedi. Bunun ardından mahalle sakinlerinin kendilerini kötü hissettikleri, yoğurt yedikten sonra kendilerine geldikleri öğrenildi. Çevrede yağan yağmurun ardından kokunun etkisi biraz azalmış olmasına rağmen hala tam olarak bitmediği için araştırılması isteniyor

istanbul kimyasal panik