İstanbul'da Kar Yağışı Başladı! Şu Anda Göz Gözü Görmüyor!

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Dün Marmara bölgesi için Karla Karışık Yağmur uyarısı ve yüksek kesimlere kar uyarısı yapmıştı. İstanbul'da bugün kar yağışı başladı. Şu anda kar Silivri Çatalca Büyükçekmece Hadımköy Avcılar ve Beylikdüzü bölgesinde etkili olmaya devam ediyor. Yeni güne Ankaralılar da kar yağışı ile başladı. Sabah saatlerinde Ankara'da -yağan kar etkisini sürdürüyor.

İstanbul güne karla başladı. Beylikdüzü Büyükçekmece ve Silivri'de kar yağışı başlarken meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul'un yüksek kesimleri için kar yağışının devam edeceği uyarısında bulundu. 

TRAFİKTE AKSAMALAR YAŞANIYOR

Kar yağışının etkisi ile Büyükçekmece'de trafikte yoğunluk oluştu. Silivri'nin Çayırdere ve Ali Paşa mevkiinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler ve yolda kontrollü bir şekilde ilerliyor.

METEOROLOJİ'DEN KAR UYARISI

Marmara Bölgesi'nde İstanbul'un yüksek kesimleri ile Kocaeli ve Sakarya'nın Güney kesimlerinde Karla Karışık Yağmur ve kar yağışlı hava bekleniyor. Diğer yandan Göller Yöresi iç Ege İç Anadolu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda da kar yağışlarının Karla Karışık Yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü internet sitesinde yayınlanan bilgiye göre bölgede hava sıcaklıklarında 2 ila 4 derece arasında düşüş olacak. Marmara Bölgesi'nde Trakya hariç çok bulutlu aralıklı yağmur ve sağanak beklenirken İstanbul'un yüksek kesimleri ile Kocaeli ve Sakarya'nın Güney kesimlerinde Karla Karışık Yağmur ve kar bekleniyor. Rüzgar ise bölgede batı ve Kuzeybatı yönlerden orta şiddette esecek.

meteoroloji son dakika istanbul istanbulda kar yağışı istanbulda kar başladı son dakika haberi istanbul kar