Iğdır Devlet Hastanesinde Doktora Saldırı! "Beni Kısırlaştırdınız" Diyerek Kalbinden Bıçakladı

TAKİP ET

Iğdır'da sağlık personeline saldırının bir başka boyutu kaydedildi. Bir hastanın tartışma yaşadığı üroloji uzmanı doktor hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı.

Iğdır’da sağlık personeline saldırının bir başka boyutu kaydedildi. Bir hastanın tartışma yaşadığı üroloji uzmanı doktor hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı.

Olay, Iğdır Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Gelen bilgilere göre, hastaneye gelen ve rahatsızlığı olan İbrahim K. isimli bir hasta üroloji uzmanı olan Dr. Serkan Yarımoğlu’nun görev yapmakta olduğu polikliniğe girdi. Kısa bir süre sonra hasta ve doktor arasında tartışma yaşandığı ve tartışma sonrasında hasta İbrahim K.’nın Doktor Serkan Yarımoğlu’nu cebinden çıkardığı bıçakla kalbinden ve karnından yaraladığı öğrenildi.

AĞIR YARALANAN DOKTOR AMELİYATA ALINDI

Hastanın bıçaklı saldırısına uğrayan ve kalbi ve karnından bıçak yarası alan Serkan Yarımoğlu’nun ağır yaralı şekilde hastanede bulunan diğer doktorlar tarafından ameliyata alındığı öğrenildi. Talihsiz doktorun ameliyata alınmasının ardından saldırgan İbrahim K.’nında yakalandığı bilgisi alındı. Gelen diğer iddialara göre hasta İbrahim K.’nın Dr. Serkan Yarımoğlu’nun yanına girerek ‘Beni kısırlaştırdınız sizin yüzünüzden ailemden ayrıldım’ şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi. 

 

ığdır ığdır devlet hastanesi hasta doktor üroloji bıçaklı saldırı beni kısırlaştırdınız dedi