İçişleri Bakanlığı Açıkladı: 80 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son açıklamada geride bırakılan 1 hafta içinde ülke genelinde yürütülmekte olan terör operasyonlarında 68'i ölü, 6'sı sağ ve 6'sı teslim olmak üzere toplamda 80 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan son açıklamada geride bırakılan 1 hafta içinde ülke genelinde yürütülmekte olan terör operasyonlarında 68’i ölü, 6’sı sağ ve 6’sı teslim olmak üzere toplamda 80 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. 

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, tüm ülke genelinde devam etmekte olan terör operasyonları kapsamında 1 haftada toplamda 80 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

68’İ ÖLÜ, 12’Sİ SAĞ ELE GEÇİRİLDİ

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan son açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri Hava ve Kara unsurları tarafından bin 476 operasyon yapıldığı ve bu operasyonlar kapsamında terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri belirlenen toplamda 4 bin 459 kişinin güvenlik güçlerince gözaltına alındığı belirtildi. Diğer yandan, Türk Silahlı Kuvvetlerince ülke genelinde devam etmekte olan terör operasyonları kapsamında son 1 haftada, 68’i ölü, 6’sı sağ, 6’^sı teslim olmuş olmak üzere toplamda 80 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

 

İçişleri Bakanlığı Açıklama 1 Hafta 80 Terörist Etkisiz Terör Operasyonu TSK