Hükümetten MTV Zammıyla İlgili Son Dakika Açıklaması! Zam Aşağı Çekilecek Mi?

TAKİP ET

Bakanlar Kurulu'ndan Motorlu Taşıtlar Vergisi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Kuruldan yapılan açıklamada, zammın aşağı çekilmesine karar verildiği belirtildi.

Bakanlar Kurulu’ndan Motorlu Taşıtlar Vergisi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Kuruldan yapılan açıklamada, zammın aşağı çekilmesine karar verildiği belirtildi. 

Yüzde 40’lık zam sonrasında herkes MTV zammına tepki göstermeye başlamış hükümetten de konuyla ilgili yeniden değerlendirme açıklamaları gelmişti. Bakanlar Kurulu MTV zammıyla ilgili bir son dakika açıklaması yaptı ve zammın aşağı çekilmesine karar verildiğini belirtti.

BEKİR BOZDAĞ AÇIKLADI

Yapılan Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Hükümet Sözcüsü olan Bekir Bozdağ açıklamalarda bulundu. Bozdağ, "Bakanlar Kurulu'nda yüzde 40'lık MTV zammıyla ilgili artışın aşağı çekilme kararı alındı." ifadelerinde bulundu.

‘MALUM BİR RAKAMA ÇEKİLECEK’

Hükümet Sözcüsü Bozdağ, yapılan toplantı sonrasında verilen kararın MTV zammında kanun tasarısında ön görülen rakamdan daha makul bir rakama çekileceği kararı alındığını ve bu konuda Maliye Bakanı Naci Ağbal’a gereken görevin verildiğini belirtti.

 

son dakika bakanlar kurulu MTV zammı naci ağbal bekir bozdağ aşağı çekilme karar hükümet