Herkes Pazar Günü Bekliyordu, Meteoroloji Düzeltme Yaptı! Kar Yağışı O Tarihte Bekleniyor

TAKİP ET

Meteoroloji ve AKOM'un bu hafta sonu Pazar günü için yaptığı kar yağışı açıklamalarında tarih değiştirmesi yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Pazar günü kar yağışı beklendiğine dair yaptığı tahminleri yenileyerek Pazar günü İstanbul'da kar yağışı değil sağanak yağmur beklendiğini söyledi. İşte detaylar…

Meteoroloji ve AKOM’un bu hafta sonu Pazar günü için yaptığı kar yağışı açıklamalarında tarih değiştirmesi yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Pazar günü kar yağışı beklendiğine dair yaptığı tahminleri yenileyerek Pazar günü İstanbul’da kar yağışı değil sağanak yağmur beklendiğini söyledi. İşte detaylar…

Günlerdir Meteoroloji ve AKOM’dan gelen kar yağışı uyarılarına düzeltme yapıldı. Hafta sonu Pazar günü Sibirya’dan gelecek olan soğuk havalarla birlikte kar yağışının yurda İstanbul üzerinden giriş yapacağı tahminleri paylaşılmıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan düzeltmede Pazar günü İstanbul’da hava sıcaklıklarının 5-6 derece düşeceği ve kar yağışı değil sağanak yağış beklendiği belirtildi.

PAZAR GÜNÜ ANKARA’YA KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Meteoroloji’den gelen son tahminlerde kar yağışının Pazar günü İstanbul’da değil Ankara’da başlaması bekleniyor. Tahminlere göre, Ankara’da Cumartesi akşam saatlerinde başlaması beklenen karla karışık yağmurun sabah saatlerini yerini tamamen kar yağışına bırakması bekleniyor. Ankara.2da başlaması beklenen kar yağışının tüm gün devam etmesi de beklenen tahminler arasında. 

İSTANBUL PAZAR GÜNÜ SAĞANAK YAĞIŞLI

İstanbul’da ise hafta sonu Pazar günü itibari ile başlayacak olan sağanak yağışın akşam saatlerinde yerini karla karışık yağmura bırakması bekleniyor. Pazartesi günü ise İstanbul’da havanın yoğun bulutlu geçmesi bekleniyor. İzmir’de ise hava tahminlerinde kar yok. Hafta sonu itibari ile İzmir’de yağışlı bir hava hakim olacak.

 

İstanbul İstanbul haberleri Kar ne zaman yağacak Meteoroloji Tahminler değişti Pazar günü kar yağacak mı