Hastaneden Gönderildikten Sonra Yere Yığılıp Ölmüştü! Suriyeli Kadının Otopsisinde Dehşete Düşüren Gerçek

TAKİP ET

Gazinatep'te hastanede sağlıklı olduğu söylenen ancak dışarı çıktıktan kısa bir süre sonra yere yığılıp hayatını kaybeden Suriye uyruklu kadının otopsisinde ortaya çıkan gerçek dehşete düşürdü. Cesedi yaklaşık 4.5 saat yerde bekletilen Suriyeli kadının otopsisinde karaciğerinde tüberküloz tespit edildiği ve otopsiyi gerçekleştiren ekibin karantina altına alındığı öğrenildi.

Gazinatep’te hastanede sağlıklı olduğu söylenen ancak dışarı çıktıktan kısa bir süre sonra yere yığılıp hayatını kaybeden Suriye uyruklu kadının otopsisinde ortaya çıkan gerçek dehşete düşürdü. Cesedi yaklaşık 4.5 saat yerde bekletilen Suriyeli kadının otopsisinde karaciğerinde tüberküloz tespit edildiği ve otopsiyi gerçekleştiren ekibin karantina altına alındığı öğrenildi.

Olay, Gaziantep’te geride bıraktığımız Pazartesi günü Ersin Arslan Devlet Hastanesinde meydana gelmişti. 36 yaşında olan Suriye uyruklu kadın hastaneden sağlıklı olduğu söylenerek gönderilmiş ancak saat 15.40 sularında yanındaki babası ile birlikte bit ticari taksiye binen kadın başının ağrıdığını söyleyerek bir anda yere yığıldı. 

CESEDİ 4.5 SAAT YERDE KALDI

Bir anda yere yığılarak hayatını kaybeden Suriyeli kadının cesedinin yaklaşık 4.5 saat yerde kaldığı öğrenildi. Olay yerine çağırılan cenaze aracı da ölüm nedeni belirlenemeyen kadının cesedini alamayacağını söyledi. Talihsiz kadının cesedi saatlerce yol ortasında kalırken vatandaşlar tepki göstermeye başladı. Vatandaşların tepkisi üzerine harekete geçen Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sağlık ekiplerini olay yerine çağırdı. 4.5 saatlik aradan sonra yerden kaldırılan kadının cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi üzerine Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 

ÖLÜM NEDENİ TÜBERKÜLOZ MU?

Hayatını kaybeden Suriye uyruklu kadının bugün sabah saatlerinde otopsiye alındığı ve akciğerinde tüberküloza rastlandığı belirtildi. Otopsiyi gerçekleştiren ekibin tüberkülozun bulaşıcı olma tehlikesine karşı karantina altına alındığı öğrenildi. Kadının otopsisi de yarıda kesilerek durumun netlik kazanması için çalışma başlatıldı. 

 

Gaziantep Suriyeli kadın Otopsi Tüberküloz hastalığı Yere yığılıp ölen Suriyeli kadın Ölüm sebebi ne