Giresun'da Şok Eden Olay! Polisin Ters Kelepçe Takarak Biber Gazı Sıktığı 82 Yaşındaki Adam Öldü

TAKİP ET

Giresun'da eşini tedavi eden doktorla tartışma yaşadığı belirtilen 82 yaşındaki adama polisler tarafından ters kelepçe takılarak biber gazı sıkıldığı öğrenildi. Olay anında yaşlı adam kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Giresun’da eşini tedavi eden doktorla tartışma yaşadığı belirtilen 82 yaşındaki adama polisler tarafından ters kelepçe takılarak biber gazı sıkıldığı öğrenildi. Olay anında yaşlı adam kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Olay, Giresun Gemilerçekeği Mahallesi’nde 24 Temmuz tarihinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 82 yaşında olan Yusuf Topal isimli bir adam yürümekte güçlük çeken 82 yaşındaki eşi Fatma Topal için evde bakım uygulaması alabilmek üzere aile sağlığı merkezine gitti. Burada Fatma Topal’ı göremeden ilaç raporlarını yazamayacağını belirten Ö.Y ile tartışma yaşadığı iddia edilen yaşlı adam olayın sonunda canından oldu.

TERS KELEPÇE TAKIP BİBER GAZI SIKTILAR

Tartışma sonucunda Doktor Ö.Y’nin ‘Beyaz Kod’ vermesi üzerine olay yerine gelen polislerin 82 yaşındaki Yusuf Topal’a ters kelepçe taktıkları ve biber gazı ile müdahale ettikleri öne sürüldü. Bu sıralarda fenalaşarak yere yığılan ve yerde sürüklenerek polis aracına götürülen yaşlı adam kalp krizinden hayatını kaybetti.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU, 2 POLİS AÇIĞA ALINDI

Yaşanan olayın ardından Yusuf Topal’ın aile Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak suç duyurusunda bulundu. Olay anına ait olan görüntülerde savcılığa sunuldu. Görüntüler izlendikten sonra 2 polis memurunun açığa alındığı öğrenildi. Polislerin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenilirken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

Giresun Yaşlı adam Polis Biber gazı Ters kelepçe Kalp krizi