Gaziantep'te Down Semdromlu 5 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismar İddiası Mahalleyi Ayağa Kaldırdı

TAKİP ET

Gaziantep'te bir parkta 60 yaşlarında Suriye uyruklu bir adamın 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası bir mahalleyi ayağa kaldırdı.

Gaziantep'te bir parkta 60 yaşlarında Suriye uyruklu bir adamın 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası bir mahalleyi ayağa kaldırdı. 

Gaziantep'te 60 yaşlarında Suriye uyruklu ve ismi açıklanmayan bir kişinin Park'ta doğum sendromlu 5 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla bir mahalle sokağa döküldü. Mahalle sakinleri Suriyeli adamın evinin önünde toplanarak taş atarak linç girişiminde bulununca polis biber gazı ile müdahale etmek zorunda kaldı. Yaşanan olayın ardından polis ekipleri Suriyeli aileye güçlükle evden tahliye etti. 

CİNSEL İSTİSMAR İDDİASI
Saatlerinde Gaziantep'in Gümüştekin Mahallesi’nde yaşanan olayda iddiaya göre 60 yaşlarındaki Suriye uyruklu ismi açıklanmayan adam 5 yaşlarındaki Down Sendromu bir kız çocuğuna 5 Haziran Parkı'nda cinsel istismarda bulundu. Çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek saldırınca Suriyeli koşarak 10 metre mesafedeki evine girdi.

ÖFKELİ KALABALIK EVE SALDIRDI
Mahalle sakinleri kısa süre içerisinde olayı haberler olarak Suriyeli ailenin evinin önünde toplanmaya ve taşlarla saldırmaya başladı. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken Öfkeli kalabalığı sakinleştirmek için polisler uzun süre çaba harcadı. Fakat vatandaşlar bu çabalara rağmen Suriyeli aileye linç etme girişiminde bulunarak uyarıları aldırış etmeden Tepki göstermeye devam etti.

ZIRHLI ARAÇLA MAHALLEDEN ÇIKARILDILAR
Polis ekipleri sakinleşmeyen kalabalığa biber gazı ile müdahale etmek zorunda kaldı. Suriyeli adam daha sonra evin önüne yanaşan polis aracına konularak bölgeden uzaklaştırıldı. Vatandaşlar aracın arkasından taş atarak ve koşarak tepkilerine devam ederken Çevik Kuvvet ekipleri kalabalığı dağıttı. Suriyeli aile zırhlı Özel Harekat aracı ile mahalleden tahliye edildi. Suriyeli şahıs mahalleden çıkarıldıktan sonra gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Son dakika Gaziantep polis linç girişimi suriyeli cinsel istismar