Flaş! Kalleş Saldırıyı Düzenleyen PKK'lı Terörist Teslim Oldu

TAKİP ET

Diyarbakır'da geçtiğimiz 2016 yılında AK Parti Dicle İlçe Başkanı Derya Aktert'in öldürüldüğü saldırıda bulunan teröristlerden biri teslim oldu. İşte detaylar…

Diyarbakır’da geçtiğimiz 2016 yılında AK Parti Dicle İlçe Başkanı Derya Aktert’in öldürüldüğü saldırıda bulunan teröristlerden biri teslim oldu. İşte detaylar…

Diyarbakır’da 2016 yılında Ak Parti Dicle İlçe Başkanı Derya Aktert, PKK’lı teröristlerce düzenlenen kalleş saldırıda hayatını kaybetmişti. Bugün ise o teröristlerden bir tanesi güvenlik güçlerine teslim oldu.

BİR TERÖRİST DAHA YAKALANDI

10 Ekim 2016 tarihinde Diyarbakır’da hain bir saldırı meydana gelmiş ve PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda Dicle AK Parti İlçe Başkanı Derya Aktert hayatını kaybetmişti. Bugün ise Diyarbakır’da o saldırıda bulunan teröristlerde bir tanesinin güvenlik güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

Öte yandan teslim olan teröristin yanı sıra bölgede bir PKK’lı terörist daha yanında silah ve mühimmatlar ile güvenlik güçlerince kıskıvrak yakalandı. İfadeleri alınan teröristler daha sonra ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı ve cezaevine yollandı.

flaş haberler haber son dakika haberleri Diyarbakır Diyarbakır haberleri Derya Aktert Dicle haberleri