Esenyurt'ta Silahlı Kedi Kavgasında Yoldan Geçen Kurye Vuruldu

TAKİP ET

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yaşanan olayda, bir şüpheli çaldığı Scottish Fold cinsi kediyi sahibine geri vermek için para istedi. Bu olaya, kedi sahibinin komşuları da dahil olunca çıkan silahlı kavgada o anda yoldan geçmekte olan bir kurye vurularak yaralandı. Kavga anlarını bir kişi cep telefonu kamerasına kaydetti.

Esenyurt ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 2051. Soka'ta dün akşam saat 20.30 civarında yabancı uyruklu bir kişinin bakkal dükkanından baktığı Scottish Fold cinsi kedi, E.Ç. tarafından 13 Eylül günü sabah saatlerinde çalındı. 

Bu olayın üstünden yaklaşık bir hafta geçtikten sonra bakkal dükkanına geri gelen E.Ç., bakkal dükkanından çaldığı kediyi geri vermek için sahibinden para istedi. Bu teklifi reddeden bakkal sahibinin komşusu B.B. olaya dahil olarak kediyi sahibine geri vermesini söyledi. 

Bunun üzerine B.B. ve şüpheli E.Ç. tartışmaya başlayınca B.B.'nin babası S.Ş.B.'de araya girerek tartışmaya dahil oldu. Olay yerinden biraz uzaklaşan E.Ç., yanındaki tabancayla baba ve oğluna ateş açmaya başladı. 

Baba S.Ş.B.'de E.Ç.'ye silahla karşılık verince, o anda yoldan geçmekte olan motosikletli kuryeye mermi isabet etti. Olayın mahalle sakinleri tarafından ihbar edilmesinin ardından olay mahalline polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Yaralanan kuryeye ilk müdahale olay mahallinde sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Silahla ateş edilen o anları bir kişi cep telefonu kamerasına kaydetti. Olayın ardından E.Ç., B.B. ve babası S.Ş.B. ise polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.  

İstanbul Esenyurt silahlı kavga kedi Scottish Fold