Edirne'de Bonzai İçen Bir Genç Kamyonla Nizamiye'ye Daldı!

TAKİP ET

Edirne'de yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü. Edirne'nin Keşan ilçesinde 30 yaşında olan O.B isimli bir kişi yapılan iddiaya göre kullandığı sentetik uyuşturucu maddesi olan bonzainin etkisi ile harekette olduğu kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu sabah yaşanan olayda kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybeden 30 yaşındaki O.B daha sonra General Muzaffer Alankuş Kışlası duvarına çarptığı belirtildi. Yaşanan tuhaf kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. Bonzai kullandığı belirtilen O.B ise kamyondan büyük bir güçlükle indirilerek polis tarafından karakola götürüldü.

Edirne’de yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü. Edirne’nin Keşan ilçesinde 30 yaşında olan O.B isimli bir kişi yapılan iddiaya göre kullandığı sentetik uyuşturucu maddesi olan bonzainin etkisi ile harekette olduğu kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu sabah yaşanan olayda kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybeden 30 yaşındaki O.B daha sonra General Muzaffer Alankuş Kışlası duvarına çarptığı belirtildi. Yaşanan tuhaf kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. Bonzai kullandığı belirtilen O.B ise kamyondan büyük bir güçlükle indirilerek polis tarafından karakola götürüldü.

Bugün Edirne Keşan ilçesinde saat 10.30 sularında tuhaf bir olay yaşandı. İspat Camii Mahallesi Paşayiğit Caddesi üzerinde bulunan General Muzaffer Alankuş Kışlası önünde yaşanan ve herkese korku dolu anlar yaşatan olayın arkasından oldukça ilginç bir durum çıktı. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen O.B sentetik uyuşturucu maddesi olan bonzai içtiği ve kullandığı kamyonun hakimiyetini kaybederek nizamiye duvarına çarptığı belirtildi. Çarpmanın etkisiyle nizamiye duvarı ve panoların yıkıldığı belirtilirken yaşanan tuhaf kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. Yapılan ihbar sonrasında olay yerine polis ekipleri geldi. 

Bonzai kullandığı iddia edilen kamyon sürücüsü aracından inmek istemeyince zorlu anlar yaşandı. kamyından polis tarafından zorlukla indirilen O.B polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Yapılan üst araması sonrası O.B’nin üzerinden bonzai çıktı. Olay sonrasında Tugay Komutanı Vekili Albay Ersin Kaya ve İlçe Emniyet Müdürü Göksel Demiralp’in nizamiyeye gelerek olayla ilgili bilgi aldığı öğrenildi. Yaşanan olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtilirken polis ve askeri yetkililerin kamyonu inceleme yaptıktan sonra otoparka çektikleri bilgisi alındı.

 

edirne keşanda nizamiyeye kamyonla girdi bonzai kullanıcısı nizamiye duvarına daldı edirne kamyonla duvara çarptı nizamiye