E-5'te Feci Kaza! Sürücünün Tepkisi Şakına Çevirdi: "Ölmezse Ben Öldüreceğim"

TAKİP ET

İstanbul E-5 Merter Mevkiinde yaşanan kaza sonrasında araç sürücüsünden gelen tepki şaşkına çevirdi. Aracına çarpan motosikletliler yerde kanlar içinde yatarken, araç sürücüsü aracının derdine düştü. Sürücüsünün, 'Öldüreceğim onları şimdi. Aracıma kendi çocuğumdan daha iyi bakıyordum.' şeklindeki sözleri olay yerine toplanan kalabalığı şok etti.

İstanbul E-5 Merter Mevkiinde yaşanan kaza sonrasında araç sürücüsünden gelen tepki şaşkına çevirdi. Aracına çarpan motosikletliler yerde kanlar içinde yatarken, araç sürücüsü aracının derdine düştü. Sürücüsünün, ‘Öldüreceğim onları şimdi. Aracıma kendi çocuğumdan daha iyi bakıyordum.’ şeklindeki sözleri olay yerine toplanan kalabalığı şok etti.

Kaza, İstanbul E-5 Otoyolu Merter Mevkiinde yaşandı. Motosiklet ile seyir halinde olan ve kaskları olmadığı belirlenen 2 kişi otoyolda ilerlemekte olan bir araca arkadan büyük bir suratla çarptı. Motosikletli 2 kişinin yabancı uyruklu oldukları öğrenilirken araca arkadan büyük bir hızla çarpan 2 kişinin kanlar içinde yere yığıldığı görüldü. Motosikletin arkadan çarptığı aracın sürücüsü öfkeli bir şekilde aracından inerken diğer araç sürücüleri kanlar içinde yere yığılan 2 kişinin yardımına koştu. Araç sürücüsü ise yerde yatan yaralılara büyük tepki göstererek bağırıp çağırmaya başladı.

‘ÖLDÜRECEĞİM ONLARI ŞİMDİ’

Aracına arkadan çarpılan sürücü, motosikletli 2 kişiye öfke saçarken onları öldüreceğini söyledi. Aracına kendi çocuğu gibi baktığını söyleyen araç sürücüsü, ‘Kendi gelip çarptı, ölsün. Sopayı alıp ben öldüreceğim şimdi. 10 bin lira masraf yaptım ben buna, eşimin kolundan bilezik söktüm. Ben bu arabayı yarın satacaktım.’ şeklinde ifadeler kullandığı görüldü. Kısa süre sonra olay yerine gelen ambulanslar yaralıları hastaneye kaldırırken cep telefonuna kaydedilen görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

 

İstanbul E-5 kAZA Motosiklet Araç Sürücüsü Öfke saçtı Ben Öldüreceğim Merter mevkii Aracına çarpılan sürücü